dons jas dames

Een jas is iets wat we allemaal kennen. We gebruiken jassen voor als we naar buiten gaan. Jassen beschermen ons tegen de kou, wind, regen,hagel,sneeuw etc. Maar ook gebruiken we jassen tegenwoordig niet alleen voor de bescherming maar ook als een soort fashion statement. Dons jas dames heeft een breed assortiment van allerlei verschillende jassen.

Soorten jassen

Een dons jas dames is er dus in allerlei soorten en maten. Zo zijn er jassen die je kunt gebruiken voor in de zomer. Deze jassen zijn erg dun qua stof en waterafstotend. Ook heb je winterjassen die zijn juist erg dik qua stof en zorgen dat je goed warm blijft in de kou. Deze zijn dan vaak ook waterdicht. Ook heb je lente jassen dit zijn jassen die een beetje stof hebben en hierdoor je enigszins beschermen tegen de kou. Deze jassen zijn waterafstotend. Verder heb je nog herfst jassen deze bieden iets meer bescherming tegen de kou als lente jassen en zijn ook waterafstotend.

Naast de seizoen jassen zijn er ook jassen die je binnenshuis kunt dragen. Hierbij kun je denken aan een leren jack, een colbert of een vest.